VitaNeral

Gyakran Ismételt Kérdések

Figyelem! Ha bármilyen információra szükséged van és itt nem találod meg az adott választ, – kérlek írj nekünk. Fordulj hozzánk bizalommal!
A legfontosabb a jó minőségű maximális hatóanyag tartalmú fehérje (CFM Whey protein). Ezen kívül érdemes néhány aminosavat is beiktatnod (BCAA, Glutamin, A-AAKG, stb). A lehetőségek szinte végtelenek. Nézz fel a termékkategóriák menüpontunkra és ott részletes leírásokat találsz.
A testsúly csökkentés elősegítése érdekében, illetve a szálkás fizikum eléréséhez érdemes a Lipo Extra, a Metabilic Support, a KETO-Max BHB, vagy valamelyik L-Carnitin termékünkből választanod. E mellett esetleg használhatsz egy jó minőségű étkezés helyettesítőt is (Lagoon Diet Shake).
Bővebb információt a termékkategóriák, vagy a célok menüpont alatt találsz.

GLS házhoz szállítással: 5kg alatt 1600 Ft, 5kg alatt utánvétellel 1800 Ft
5kg felett vagy külföldről történő rendelés esetén érdeklődjön munkatársainknál a szállítási költség  összegéről
20.000 Ft felett INGYENES!

A leadott rendeléseket maximum 1 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak. Ez azt jelenti, hogy általában maximum 3 munkanapon belül megérkezik hozzád a csomagod!

Mert a termékeink amellett hogy igen magas hatóanyaggal rendelkeznek, maximális tisztaságúak, semmilyen káros hatóanyagot nem tartalmaznak. Termékeink között számtalan újdonságot megtalálsz, melyek az egészséged védelmét szolgálják, ugyanakkor teljesítményfokozó hatásúak is.

Ennél többet nem lenne etikus írnunk anélkül, hogy a konkurens termékforgalmazókat megsértenénk…

A szállítási módok csak a cím megadását követően jelennek meg.
Kérlek ebben az esetben ha regisztrált tagunk vagy lépj be, vagy töltsd ki a címet.

Kérlek ellenőrizd a spam mappát is, mert néha a visszaigazoló e-mail ide kerül.
Amennyiben itt sem találod vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.