VitaNeral

About Us

Tisztelt Vásárlóink, – Kedves Barátaink!

A Dr.Vit Nutrition étrend-kiegészítő családunk hamarosan 1 éves születésnapját ünnepli.

Mint tapasztalhattátok, folyamatosan új termékekkel bővítjük termékpalettánkat és mindig próbálunk valami pluszt adni a termékhatóanyagokhoz, hogy valóban az eddigi piaci normákhoz szokott vásárlók is érezzék, hogy ez valami más, ez valamivel több…

Azonban, cégünk folyamatos fejlődése, bővülése és egyéb más tényezők miatt úgy döntöttünk, hogy új névvel folytatjuk tovább az utunkat.

A Dr.Vit Nutrition hamarosan VitaNeral Company lesz.

Természetesen az átállás egy hosszabb folyamat lesz, ami Benneteket nem fog érinteni.

Augusztus végén már az új név alatt, 4 új termékkel rukkolunk elő, melyek a jelenlegi egészségvédő és teljesítményfokozó termékek között csúcskategóriának fognak számítani.

A teljes átállás (a web-felülettel is) majd csak 2023-tól lesz várható.

Kérünk benneteket, hogy a jövőben is fogadjátok bizalommal készítményeinket, ígérjük, hogy továbbra is a legjobb minőséget garantáljuk a számotokra.

Köszönettel
A Dr.Vit Nutriton / VitaNeral Company csapata 

Szeretettel üdvözöllek a VitaNeral termékcsalád weboldalán.

Mint láthatod, prémium minőségű termékeinket elsősorban egészségmegőrző céllal hoztuk létre, de figyelembe vettük az élsportolók igényeit is. Mielőtt legyártattuk számodra (a sokszor egyedi összetételű) készítményeinket, igen hosszú ideig végeztünk piackutatást és figyeltük mind a nemzetközi, mind pedig a Magyar étrend-kiegészítők minőségét, használhatóságát. Ezt a kutatómunkát követte szakembereink (élelmiszer mérnökök, orvosok, biológusok, sportolók, táplálkozási szakértők) közel egy éves összehangolt munkája, annak a célnak érdekében, hogy számodra egy valóban kiváló minőségű, – az egészségedre és teljesítményedre pozitív hatást kifejtő terméket hozzunk létre.

Kiegészítőink között a kiemelt dózisú vitaminok és ásványi anyagok mellett megtalálod az ízületi regeneráló készítmények csúcskategóriáit, a diétás étkezéshelyettesítőket, a vegán kiegészítőket, a közel 100%-os prémium fehérjéket, a diétát, – testsúlykontrolt támogató készítményeket, a tesztoszteron fokozókat, és a különböző aminosavakat is. Termékpalettánk folyamatosan bővül. Célunk, hogy a magas minőség és kimagasló hatékonyság mellet elérhető árban juthass még a prémium termékekhez is.

Természetesen minden termékünk OGYÉI engedéllyel rendelkezik.

A webshop szolgáltatásán kívül folyamatosan osztunk meg friss híreket, információkat az egészség és a tudomány legújabb vívmányairól, a diétákról, az edzésmódszerekről, stb.

Szívből reméljük, hogy hamarosan téged is a vásárlóink között üdvözölhetünk.

Engedd meg, hogy személyesen is bemutatkozzam neked.
Domonkos Zsolt vagyok.

Idestova több mint 36 éve sportolok (testépítés és némi küzdősport) és az első edzői diplomámat is már 30 éve szereztem meg. Évtizedek óta foglalkozom a táplálkozás-tudománnyal és az étrend-kiegészítőkkel.(Eddig 4 könyvem jelent meg a táplálkozás, a diéták és a sport témaköreiben.) 16 éve tanítok, ebből 9 éve a saját iskolámban. Továbbképzem az edzőket és tartok előadásokat (Weider Professional Fitness Trainer) az egészséges életmódról, a táplálkozásról, és az étrend-kiegészítésről.

Szeretettel ajánlom neked gondosan összeállított termékeinket.

Üzletpolitikánk, hogy prémium minőségű terméket kínáljunk számodra, mellyel megtámogathatod az egészséges életmódod és természetes módon javíthatod a teljesítményed.

Domonkos Zsolt
Domonkos Zsolt

Szakértőink

Rákóczi Gabi
Domonkos Zsolt