VitaNeral

Táplálékkiegészítő webáruház

Vitaminok és ásványi anyagok

Vitaminok és ásványi anyagok (nemcsak) télre!

Télen szervezetünknek extra tápanyagokra van szüksége az erős immunrendszerhez, amely segíthet elkerülni/leküzdeni a hideg évszak általi tüneteket. A változatos és természetes élelmiszerek a betegségek elleni küzdelem fő fegyverei, amihez étrend kiegészítő vitaminok ajánlottak.

Sajnos manapság az emberek többsége tápanyagban szegény és túl magas kalóriabevitelű élelmiszerekkel táplálkozik. Az étrend kiegészítő vitaminok rendszeres fogyasztása lehetőséget biztosít, hogy a szervezet kiválassza a legjobb tápanyagokat, és felhasználja az egészséges működés érdekében.

Éppen ezért fontos, hogy ebben az időszakban, – amikor sokkal kevesebbet vagyunk a szabadban, alig sportolunk és nagyobb a megfázás, lehangoltság esélye –, hogy vitaminokkal, ásványi anyagokkal egészítsük ki étrendünket, amire táplálékkiegészítő webshop oldalunk kellőképp felkészült.

C-vitamin

Kétségtelenül a téli vitaminok sztárja! A C-vitamin közvetlenül kapcsolódik az immunrendszer megfelelő működéséhez.

D-vitamin

A gyakran figyelmen kívül hagyott D-vitamin elengedhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez. „Napvitaminnak” is nevezik, mivel az emberi szervezet a napsugarak közvetlen hatására termeli. A D-vitamin számos étrend kiegészítő vitaminok és ásványi anyagok fő forrása, amit nálunk megtalálsz.

Cink

A cink nélkülözhetetlen ásványi anyag a szervezet számára. Jól körülhatárolható és fontos szerepe van az immunrendszer működésében és célzottan a megfázás tüneteinek enyhítésében. Továbbá csökkentheti a légúti fertőzések tüneteinek súlyosságát, de akár a megfázás időtartamát is.

Magnézium

A magnézium létfontosságú ásványi anyag az egész szervezet megfelelő működéséhez, hiszen szervezetünk nem tud magnéziumot előállítani, hanem külső forrásból kell beszereznie, amiről tehát neked kell gondoskodnod.

A felsorolt vitaminok csak néhány elemi része, amit az étrend kiegészítő vitaminok tartalmaznak. Ismerd meg a táplálékkiegészítő webáruház kínálatát, ne hagyd, hogy a tél maga alá gyűrjön!