VitaNeral

Vitaminok szedése

Az étrend kiegészítő vitaminok használati utasítása

Azt mondják, hogy az életeb sok minden az időzítésen múlik. Ez még akkor is igaz, ha az étrend kiegészítő vitaminok szedése a cél. De mikor és hogyan kell elkezdeni szedésüket a maximális haszon, a viszonylag gyors és egészséges fogyás érdekében? Íme 3 szempont amire figyelj!

  1. Az étrend kiegészítő vitaminok részei az egészséges táplálkozásnak, DE nem kompenzálják az egészségtelen táplálkozást/életmódot!

Néha az emberek becsapják magukat azzal, hogy bár nem megfelelően táplálkoznak, sok vitamin bevitelivel pótolják annak hiányát. Azonban a kiegyensúlyozott táplálkozás elengedhetetlen a jó egészséghez, az étrend kiegészítő vitaminok pedig értékesek annak biztosításában, hogy minden olyan tápanyaghoz hozzáférj, amelyre szervezetednek szüksége van.

  1. A kiegészítők vásárlása előtt fontos, hogy beszélj egy szakemberrel/orvossal, megemlítve konkrét céljaidat!

Tudnod kell (amennyiben aktuális), hogy az étrend kiegészítő vitaminok kompatibilisek-e az általad szedett gyógyszerekkel. Egy szakember figyelembe veszi az életkorodat, általános egészségi állapotodat, fennálló egészségügyi problémáidat, mielőtt ajánlásokat tesz egy táplálékkiegészítő webshop választékában.

  1. Tartsd be a címként feltüntetett utasításokat!

Számos vitamin és egyéb étrend kiegészítő vitaminok bevehetőek étkezés közben is, egy nagy pohár vízzel. Magyarázata, hogy az étkezés beindítja az emésztési folyamatot, ami segít a szervezetnek lebontani az összetevőket. Továbbá sokan hányingert tapasztalhatnak, ha éhgyomorra vitaminokat szednek, és az emésztőrendszert irritáló okok közé tartozik a vas, a magnézium és a halolaj.

A jó egészséghez rutinra van szükséged. Napi ütemtervednek részeként étkezz megfelelően, pihenj eleget és kompatibilis étrend kiegészítő vitaminok által támogasd szervezetedet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem jelenik meg.