VitaNeral

Edzés

Edzés előtti rituálék

Edzés előtti rituálék – így készülj fel rá!

Gyakran beszélünk az edzés utáni tennivalókról: shake, kaja, elegendő pihenés és egyebek, amelyek az izomfejlődés alapját képezik. De kevesebbet beszélünk arról, hogy mit tehetünk vagy ehetünk edzés előtt. Ismerd meg a táplálékkiegészítő webáruház kínálatunkban megtalálható edzés előtti energizálókat, ami akár abban is támogat, hogy élsportoló legyél.

Edzés előtt ne egyél túl sokat!

Sokan gazdagon étkeznek edzés előtt, ami logikusnak tűnhet, azonban könnyű túlzásba esni.

Az eredmény: rossz emésztés és gyenge teljesítmény.

Fontos az esszenciális fehérjékben gazdag étkezés, de a szélsőségek nem jó ötlet. Organic Super Green Food’s vegán fehérje gazdag termékünkkel több mint 30 féle organikus növényi hatóanyaggal és enzimekkel támogatod az egészséges bélflórádat és az immunitásod.

A vegán – és nemcsak – követői számára javasolt a termék, mivel organikus növényi összetevői segítségével természetes módon biztosíthatod szervezeted számára a vegán fehérje pótlást.

Ne használj túl sok edzés előtti stimulánst!

Nem gond, ha edzés előtt energizáló elemeket fogyasztasz, a probléma akkor jelentkezik, amikor még a súlyzót sem tudod felemelni anélkül.

Erre megoldásként a táplálékkiegészítő webshop között megtalálható Plasma NO Max edzés előtti terméket ajánljuk. Termékünk főként azon sportolók számára lett kifejlesztve, akik napi szinten feszegetik a határaikat.

Tiszteld a testedet, és ne stresszeld feleslegesen!

Edzés előtt kerüld az egyszerű szénhidrátokat! Hagyd figyelmen kívül az olyan gondolatokat, mint „az agyadnak cukorra van szüksége”.

Az edzéssel töltött időt fordítsd a fizikai és mentális állapotod javítására. Az étrend kiegészítő vitaminok és az edzés előtti energiabombák támogatnak ebben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem jelenik meg.